SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Askersunds GF´s webbshop

I vår webbshop i samarbete med Stadium kan ni som medlemmar beställa snygga och kvalitativa träningskläder med föreningens logga. Shopen är alltid öppen och ni kan beställa föreningens kläder när ni vill under terminen.

 

Klicka här för att komma till sidan hos Stadium Sales

 

Ni beställer kläderna som i en vanlig webb-shop och hämtar sedan ut er beställning på valfritt utlämningsställe.

Viktigt är att det endast är kläderna i vår shop som ni kan beställa med föreningens logga.

Eftersom kläderna trycks med föreningens logga är det INGEN BYTESRÄTT.

 

På våra kläder finns det möjlighet att lägga till initialer till en kostnad av 40 kr/plagg. Detta gör ni direkt vid beställning genom att kryssa i rutan ”valbart tryck”

"Stöd din förening" på Stadium

Genom vårt samarbetsavtal med Stadium så har du som medlem möjlighet att stödja vår förening. Stadium erbjuder alla som är eller blir medlemmar i deras kundklubb Stadium Member att ”Stödja sin förening”.

 

Det enda du som medlem behöver göra är att bli (om du inte redan är det) Stadium Member och välja vår förening som en av de föreningar du vill stötta.

 

Ditt val måste förnyas 1 gång per år!

 

Om du gör detta så kommer Stadium att addera en bonus till föreningen på 3% utöver din personliga bonus, som du genererar genom att göra dina privata inköp hos Stadium.

 

Klicka på följande länk för att registrera dig eller förnya ditt stöd: https://www.stadium.se/teamsales

 

 

Tack för ditt bidrag!